Pledoarie pentru dragoste


Ce este iubirea?

Probabil cum spunea cineva, este un sentiment egoist si care poate parea chiar restrictiv mai ales fata de persoana iubita….

Insa pt EA, am fost, sunt si voi fi, mereu gata sa accept orice!
Pt EA mi-as rupe sufletul in bucati si as calca pe el, doar sa o stiu fericita si implinita!

EA si numai EA, mi-a dat aceasta putere de a accepta pana si suferinta ca fiind ceva normal.
EA mi-a oferit sansa de a spune la modul cel mai sincer chiar un pic fortat acele cuvinte ,,Te iubesc!”.
Si nu in ultimul rand, m-a facut sa ma simt deosebit, perfect in preajma ei si o varianta total imbunatatita a mea din toate punctele de vedere, atunci cand sunt cu EA!

E egoism? Poate ca da, insa ea si fericirea ei ma face sa pot fi si altruist….

SDS

 

YouTube player

One thought on “Pledoarie pentru dragoste”

 1. Cand realizezi ca esti ,,pierdut”?
  Probabil, atunci cand pleci de la EA si in loc sa te gandesti acele momente, care se presupun a fi de vina gradul mare de dopamina, gandul tau este la discutiile avute si raspunsurile EI mai mult decat uluitoare!

  Poate atunci cand din gandul masochist ca nu ti se poate intampla sa te indragostesti din nou, incerci sa stai departe de EA si as te convingi pe alte cai daca ceea ce ai vazut este real sau nu!

  Poate atunci cand simti pana in adancul celui mai mic por al tau simti ca EA te completeaza, chiar fiind real asta, sau poate atunci cand unicul sentiment de fericire pura il traiesti doar langa EA iar in lipsa ei simti ca esti fara aer………

  Oare poate fi dragostea/iubirea de mai multe feluri? Clar da! Exista acea dragoste/iubire unic sens, gen pe care l-am tot trait de atatea si atatea ori si acea dragoste/iubire in doi,reciproca, care mie mi se pare interzisa

  Insa pt aceasta din urma, sunt necesari mai multi factori, precum increderea reciproca, respectul si nu in ultimul rand sinceritatea fie ea uneori si dureroasa!

  Dragostea/iubirea, poate insa naste si sentimente precum gelozia, un pic de posesivitate si uneori chiar sentimente de durere si suparare…..

  Eu am decis sa ii acord increderea mea, toata sinceritatea si respectul meu si sper ca el sa fie extrem de vizibil, chiar daca uneori, pare ca ma comport precum un copil si ma gresesc! Pana la urma EA este unicul motiv pt care am fost/sunt cu adevarat FERICIT!

  Ai fost, esti si vei ramane pt totdeauna in inima, sufletul si mintea mea!
  Iti multumesc!

  PS: Nu va mai urma……..

Leave a Reply

%d bloggers like this: