Muzică pentru sufletul meu

Singurul lucru de pe forum care mi-a lipsit după ce m-am retras a fost topicul de muzică “O curiozitate…“, de care prinsesem drag chiar din primele postări. Și chiar dacă nu mă mai afecta direct, am fost foarte supărat când Pisicuts, în stilul lui arbitrar, l-a închis 😢
Una din postările mele de suflet este și va rămâne chiar ultima mea postare pe acel topic:

“Prima mea postare pe acest topic superb… și ultima a bolovanului care am fost până azi…
Mulțumesc, @thecat 😊 Topicul tău, născut aparent dintr-o nedumerire (spun aparent, pentru că în universul care nu doarme niciodată, nimic nu e întâmplător 😉), a dovedit fără putință de tăgadă că mai devreme sau mai târziu, sinceritatea sentimentelor va învinge minciuna, falsitatea și parșivitatea…
Iubiți muzica și veți rămâne mereu excepțional de fericiți ca mine…”

For my dreams I hold my life
For wishes I behold my nights
The truth at the end of time
Losing faith makes a crime

YouTube player

După cum am scris și în primul meu articol, inițial singurul motiv pentru care mi-am făcut acest blog a fost acela de a mă putea apăra împotriva unor eventuale atacuri nedrepte la adresa mea, după ce mi-am șters contul de pe forum. Chiar nu mă gândeam atunci că până la retragerea mea voi mai publica 2-3 articole. Și cu atât mai puțin credeam că voi continua să public și după ce lucrurile s-au liniștit. Dar se pare că e valabilă zicala că “pofta vine mâncând“, pentru că, aidoma sentimentelor mele vizavi de topicul pomenit la început, am prins drag și de blogul meu 🙂

Așa că acum câteva seri, savurând un pahar de vin combinat cu o piesă pe care n-o mai auzisem dar care mi-a plăcut la nebunie, mi-a venit o idee. Să încerc să fac din blogul meu o extensie la topicul atât de drag mie. Cel puțin în ceea ce mă privește. Pe principiul că nimic nu dispare, ci totul se transformă… 😉 Așa că am ajuns să mă gândesc foarte serios ca atunci când voi simți nevoia să-mi împărtășesc sentimentele declanșate de vreo melodie, s-o fac aici, așa cum o făceam pe vremuri pe forum 🙂 Și azi m-am hotărât să-mi pun gândul în aplicare!

În același timp, am constatat cu surprindere că blogul meu e accesat zilnic de câțiva vizitatori. Nu știu de unde provin ei, dar bănuiesc că sunt forumiști.
Așa că lansez invitația tuturor vizitatorilor mei care vor să-și transmită anumite sentimente prin muzică, să-mi transmită preferințele lor sub formă de link-uri de pe youtube, însoțite de eventuale comentarii. Le garantez că le voi publica sub orice nickname vor dori ei.
Preferințele pot fi transmise prin oricare din mijloacele de mai jos:

 • mesaje trimise prin pagina de contact
 • comentarii la articolele mele, de preferat la cele legate de muzică
 • mailuri la adresa gvbolovan@yahoo.com
 • SMS sau WhatsApp, la cei care-mi știu deja numărul de telefon

Și pentru că am început cu Nightwish, voi continua tot cu ei. Nu auzisem de ei până acum vreo 5 ani, când cineva a căutat o piesă de-a lor din calculatorul meu. Piesă care mi-a plăcut mult, așa că am început să-i urmăresc atent. Și in scurt timp, a devenit una din trupele mele preferate…

YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player
YouTube player

Cred că e cazul să mă opresc, că altfel mă prinde dimineața la câte piese îmi mai plac… 😁

15 thoughts on “Muzică pentru sufletul meu”

 1. Dragi cititori, dragă Bolovan,

  Mă aflu aici probabil din același motiv ca și voi – muzica este parte din noi. Am spus-o și susțin în continuare că suntem ceea ce ascultăm la fel de bine cum suntem ceea ce ascultăm.

  Dacă ați vedea ultimele melodii ascultate pe YouTube, cu siguranță ați intui și care e starea mea de spirit.

  Norocul meu este că m-am născut cu un optimism incurabil și având atâta veselie în mine îmi place să trăiesc orice clipă și să mă implic în tot ce fac.

  https://youtu.be/0HLIMp2rkFc

  1. Mulțumesc că ai răspuns invitației mele! 😊
   Se pare că suntem pe aceeași lungime de undă 😉
   “Norocul meu este că m-am născut cu un optimism incurabil și având atâta veselie în mine îmi place să trăiesc orice clipă și să mă implic în tot ce fac.”

 2. Dupa cum am mentionat si pe forumul cu pricina, topicul “O curiozitate..” a avut pentru mine marele merit (multumesc pentru asta userului Hopizaf) de a ma ajuta sa descopar ‘Blackmore’s Night’. Instantaneu am devenit fan si dupa 2 zile downloadasem toata discografia, nu fara oarece efort :). De curand a aparut un album nou, din care atasez aici cateva piese.

   1. Placerea este de partea mea sa pot fi intr o companie mai mult decat selecta!

 3. https://youtu.be/yoBIQkL4r0s
  Muzica ne transportă oriunde ne dorim să fim, e ca o mașină care ne poate teleporta în orice timp și în orice loc vrem noi. Trebuie doar să o alegem bine. Și e acel ingredient aproape magic care ne poate schimba starea aproape imediat😉

 4. https://www.youtube.com/watch?v=snlCn1Op0bM
  Pt ca reprezinta un vis la care am renuntat poate prea usor, sau poate nu
  Pt ca face parte dintrun repertoriu, care candva a adunat in jurul meu multe persoane frumoase!
  Pt ca m-a facea sa ma simt ,,special” si in centrul atentie, chiar si in fata unor persoane la care nu m-as fi asteptat
  Si nu in ultimul rand…………….pt ca nu mai sunt dispus sa renunt la niciun vis si la nimic din ceea ce ma face fericit cu adevarat!
  Iti multumesc tie prieten drag, asa precum voi fi vesnic recunoscator si acelei persoane care mi-a dat aceasta stare!

Leave a Reply

%d