Gânduri… (1)

Sâmbătă
11.09.2021

Nu crede tot ce gândești!

Tot observ, cum lumea se schimba in jurul meu….. 

Schimbarea este ceva gresit?
In mare parte nu, insa atunci cand aceasta schimbare, la nivel mondial, este una in sensul rau, una care transforma fiintele umane in ceva, ce se ghideaza dupa principii egoiste, as spune ca este gresit! 

Intreaga omenire, cu micile exceptii, alearga toata viata dupa acumularea de bunuri, dupa bani sau validare in societate. Avem nevoie de toate astea? Poate ca da, insa in mod sigur nu in acel mod de genul, “scopul scuza mijloacele!” tot mai des intalnit! 

Eu unul, poate ca sunt eu ceva mai prost, as da toate acestea bucuros, doar pe momente frumoase si placute in compania persoanelor dragi si iubite! 
Pt. mine bunurile sau banii, nu au nicio valoare, daca ei nu pot face fericite persoanele dragi! 
Ca as avea 100 de lei sau sute de milioane de euro, ei ar fi degeaba, daca nu as vedea fericire pura pe chipul/chipurile, persoanelor iubite! 

Candva, o cunostiinta, spunea ca asta inseamna democratia si ca este ceva normal……ca indiferent de mijloc, sa lupti pt a-ti atinge scopurile, indiferent pe ce sau pe cine ar trebui sa calci pe acel “drum”………insa asta nu inseamna decat o dorință imensa de “recunoastere” din partea societății, o dorinta de validare si de recunoastere ca tu esti “cel mai bun”.

Eu unul prefer inaintea acestor lucruri, sa pot simti anumite lucruri cu tot sufletul, prefer sa ajut decat sa calc sau sa lovesc pe altii in drumul meu spre “validare”, prefer o plimbare cu persoana iubita de mana, prefer ca din putinul sau multul meu sa pot ajuta…..atat cat pot 😉

Probabil, asta ma transforma într-un socialist convins, nu? 

PS: Posibil, in limita timpului sa mai scriu si despre alte subiecte……mai mult sau mai putin importante, ale societatii zilelor noastre…. 

SDS
https://www.youtube.com/watch?v=HjiXyl2U5Q4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *