Gânduri… (2)

Sâmbătă
18.09.2021


Spune-mi ca ai fost la proteste!
 
Acesta a fost modul in care am fost intampinat, de o persoana draga, dar care intre timp mi-a devenit un fel de model……

Pur si simplu, am vazut in ochii acelei persoane, o inflacarare, ochii ii straluceau……. ceea ce faceau totul mult mai veridic si in acelasi timp m-au facut sa fiu ferm convins ca in fata mea sta un om cu o personalitate extrem de hotarata, cu idei proprii si nu preconcepute si totodata un om interesat de binele oamenilor in general! Asta pur si simplu m-a facut sa ador acea persoana…………
 
A trebuit insa, sa ma scuz si sa ii explic, ca desi as fi vrut sa fi fost prezent si ca sunt cu totul de acord cu acel protest, din cauza jobului chiar nu am avut timp. Iar acel job, bun sau rau, imi permitea cel putin, sa petrec si sa fiu alaturi de persoane foarte apropiate sufletului meu….
 
De aici discutia a evoluat si desi am ajuns la anumite vremuri, pe care niciunul dintre noi nu le-a trait din plin, am avut surpriza mai mult decat placuta, sa observ ca omul acesta, desi din multe “scrieri” reieseau numai lucruri de rau, avea propriul filtru al mintii si a gasit spre surprinderea mea mare, o groaza de lucruri bune legate de acele vremuri, lucruri uitate sau ignorate de multi cei care au trait acele vremuri si care si-au insusit doar ceea ce aparea de rau peste tot in presa.
 
Desi nu stiu daca ma era cazul deja, aceasta discutie avuta, m-a convins ca un astfel de OM este de apreciat si de dorit in viata oricaruia dintre noi! Un OM cu propriile idei, un OM care nu se lasa influentat de “propaganda” si genul de OM care poate vedea si binele nu numai raul si nu in ultimul rand genul de OM pe care iti doresti sa il stii alaturi de tine sau cum se mai spune “in spatele tau”!
 
PS: Intre timp am reusit sa pierd ,,conexiunea”…………… daca asa va fi, de fapt am pierdut ultimul om de calitate din viata mea!
 
SDS
YouTube player
https://www.youtube.com/watch?v=Il0S8BoucSA


Cu scuzele de rigoare adresate autorului, îmi permit să vin și eu cu o mică completare…

YouTube player
https://www.youtube.com/watch?v=EDVYKRy0xQU

Leave a Reply

%d bloggers like this: