Destinul

Ca vrem sau nu, tot ceea ce traim sau ni se intampla, ajunge sa ne marcheze viata si in cele mai multe cazuri viitorul…..

Mai pe scurt spus, cu totii avem un destin, de care oricat am fugi sau ne-am dori sa il putem schimba, nu vom reusi, iar mai devreme sau mai tarziu el se va implini.

In toata viata mea, m-am ghidat dupa niste principii foarte bine definite, principii precum sinceritatea, corectitudinea si bunul simt. Mereu am incercat sa fac pe cat posibil foarte mult bine, indiferent de forma lui si indiferent de cate sacrificii ar fi insemnat acel lucru pentru mine.

In rest pt mine, am avut pretentii de la viata, poate cat se poate de normale si de bun simt….. doar ca a trebuit sa traiesc pe proprie piele, ca ceea ce eu consider normal si de bun simt, nu mai este valabil pt lumea si timpurile pe care le traim.

Asa ca odata cu trecerea timpului s-au instalat depresii, o stare de nesiguranta si una de neincredere totala in oameni, dupa o serie intreaga de esecuri personale.

Acum ceva timp, s-a petrecut ceva extraordinar si fix in momentul in care eram ferm convins ca nimic bun nu se mai poate intampla, a aparut un om minunat care a schimbat totul intr o clipita.

Insa pt ca starile descrise mai sus , au ajuns sa fie adanc inradacinate in toata fiinta mea si pt ca ar fi nevoie de foarte multe lucruri minunate si de multa rabdare, au aparut si fisuri in acea ,,relatie” si a urmat un intreg ,,convoi” de stari diferite de la extaz la agonie…

Insa asa precum am si inceput…………. cu totii avem un destin de urmat, iar al meu se pare ca nu este ,,programat” sa se finalizeze intr un mod frumos!

Traiti-va viata frumos si intens!

Cu stima SDS

https://www.youtube.com/watch?v=0t2GjI7vAQA

One thought on “Destinul”

 1. Dragul meu prieten…

  Cel mai greu lucru în rezolvarea unei probleme sufletești este să accepți că ea există. Odată ce ai trecut de punctul ăsta, lucrurile pot evolua în bine mult mai ușor!

  Conștientizarea depresiilor tale sper să fie primul pas spre un alt destin, unul “programat” de tine și finalizat frumos!

  Depresia nu e un lucru ușor de rezolvat. Dar eu sper că, respectând principiile pe care le-ai amintit și la care ții, vei învinge și vei reuși să-ți faci bine și ție, nu numai altora.

  “Mai puternică decât o tristețe obișnuită, depresia nu este o slăbiciune și nu puteți pur și simplu „să scăpați de ea”. Depresia necesită tratament, deseori pe termen lung. Dar nu vă lăsați descurajat. Majoritatea persoanelor cu depresie se simt mai bine odată ce încep tratamentul cu medicație, psihoterapie sau ambele.”

  https://www.clinicaoananicolau.ro/depresie-si-anxietate/

  Trăiește-ți viața frumos și intens! Eu cred ca meriți!

  PS: Despre cum vede un bolovan destinul, poate într-un articol separat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *